AKTUÁLIS


Ismerd fel a vörösbort!

A Jammertal-ban májustól októberig, szombatonként workshop-okat tartanak, melyeken - négy népszerű vörösbor fajtát kiemelve -, elméleti és gyakorlati betekintést nyújtanak az alapfokú szőlő-és borismeretbe.
Írta: Borigo


A Jammertal borbirtok látogató központja Európa egyik legnagyobb és legszebb borháza.

A Jammertal egyaránt ideális helyszín kis létszámú baráti találkozók, céges összejövetelek és nagyobb exkluzív fogadások számára is.

Vendégeiknek különleges borkalandban lehet részük, melyben sommelierek segítségével vehetnek részt, akik betekintést engednek a borkészítés kulisszatitkaiba

A Jammertal-ban májustól októberig szombatonként workshop-okat tartanak, melyeken - négy népszerű vörösbor fajtát kiemelve -, elméleti és gyakorlati betekintést nyújtanak az alapfokú szőlő-és borismeretbe.

„Vörösből ötös!” borászati élménykurzus
2013. május eleje – október vége időszakban, szombatonként, alkalmanként 2-2 borfajtát mutatnak be:

Workshop I : kékfrankos & cabernet franc
Workshop II: merlot & cabernet sauvignon


Mindkét borfajtából 5 - 5 tételt kóstolhatunk, melyek különböző termőterületekről származnak.

Mindkét workshop esetében több lehetséges alkalomból lehet választani, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő időpontot.

Magyarország legelterjedtebb kékszőlő fajtái a kékfrankos, a merlot, a cabernet franc és a cabernet sauvignon.

A belőlük készült vörösborok – termőterülettől függetlenül – jól felismerhető és elkülöníthető jellegzetességgel bírnak.

Kis elméleti ráhangolás és profik által vezetett gyakorlati kóstolások után mindenki elsajátíthatja e borok felismerésének képességét.

A program célja:

Az adott szőlőfajta termesztési sajátosságainak megismerése.
A bor készítés jellemző folyamainak végigkövetése borászati csúcstechnológiánk segítségével, testközelből.
Vezetett kóstoláson keresztül az adott borfajta jegyeinek megismerése.

Aki részt vesz a programban, a kóstolási ismeretek megszerzésén kívül a Jammertal borbirtokon elvállalhatja 10 szőlőtőke „ keresztapaságát „,ezen keresztül végigkövetheti a szőlő fejlődési útját, később a borkésztés műhelytitkaival ismerkedhet meg.

Ezen kívül 6 palack névre szóló, egyedi címkés bort kap abból a tételükből, amely a „ patronált „ tőkéjéről származó szőlőből ( is ) készült.

A résztvevők kedvezményes nevezési díjjal indulhatnak a Jammertal Borfelismerő Versenyen, melynek fődíja egy Jammertal Bortrezor 3 éves bérleti joga, 300 000 Ft értékű, a Jammertal borbirtokról származó borral.

A képzés ideje 11.00 – 18.00 között .
A két borfajta kóstolását ebéd választja el egymástól, melyet a birtok séfjei készítenek el.
Az ebédet a workshop részvételi díja tartalmazza.



A kurzusok időpontjai

2013. május 11. - merlot, cabernet sauvignon
2013. május 25. - kékfrankos, cabernet franc
2013. június 8. - merlot, cabernet sauvignon
2013. június 22. - kékfrankos, cabernet franc
2013. augusztus 24. - merlot, cabernet sauvignon
2013. szeptember 7. - kékfrankos, cabernet franc
2013. szeptember 21. - merlot, cabernet sauvignon
2013. október 5. - kékfrankos, cabernet franc
2013. október 19. - merlot, cabernet sauvignon

Részvételi díj

Naponta személyenként 20’000 Ft/fő ( egypontos jegy )
2 pontos bérlet ( melyet alkalmanként és személyenként „lyukasztunk „ így akár ugyanarra a napra ketten együtt isfelhasználhatják ) 18 000 Ft/fő
4 pontos bérlet ( melyet alkalmanként és személyenként „lyukasztunk „ így akár ugyanarra vagy későbbi napra többen együtt is felhasználhatják ) 15 000 Ft/fő
8 pontos bérlet (melyet alkalmanként és személyenként „lyukasztunk „ így akár ugyanarra vagy későbbi napra többenegyütt is felhasználhatják ) 13 000 Ft/fő
24 pontos bérletet 264’000 Ft-ért nagyobb csoportoknak ajánlunk , ezt több alkalomra, tetszés szerinti megosztásban felhasználhatják.

A részvételi díj magában foglalja az

- elméleti oktatást
- gyakorlati bemutatót
- 2 x 5 tétel kóstolását pogácsával/popcornnal
- ebédet
- korlátlan ásványvíz és kávéfogyasztást.

Jelentkezés:
Pálfi Sándor
Mobil: +36 30 857 9212
E-mail: bortrezor@jammertal.hu


« Vissza az előző oldalra

BORIGO ONLINE - Minden jog fenntartva 2021
AKTUÁLIS


Ismerd fel a vörösbort!

A Jammertal-ban májustól októberig, szombatonként workshop-okat tartanak, melyeken - négy népszerű vörösbor fajtát kiemelve -, elméleti és gyakorlati betekintést nyújtanak az alapfokú szőlő-és borismeretbe.
Írta: Borigo


A Jammertal borbirtok látogató központja Európa egyik legnagyobb és legszebb borháza.

A Jammertal egyaránt ideális helyszín kis létszámú baráti találkozók, céges összejövetelek és nagyobb exkluzív fogadások számára is.

Vendégeiknek különleges borkalandban lehet részük, melyben sommelierek segítségével vehetnek részt, akik betekintést engednek a borkészítés kulisszatitkaiba

A Jammertal-ban májustól októberig szombatonként workshop-okat tartanak, melyeken - négy népszerű vörösbor fajtát kiemelve -, elméleti és gyakorlati betekintést nyújtanak az alapfokú szőlő-és borismeretbe.

„Vörösből ötös!” borászati élménykurzus
2013. május eleje – október vége időszakban, szombatonként, alkalmanként 2-2 borfajtát mutatnak be:

Workshop I : kékfrankos & cabernet franc
Workshop II: merlot & cabernet sauvignon


Mindkét borfajtából 5 - 5 tételt kóstolhatunk, melyek különböző termőterületekről származnak.

Mindkét workshop esetében több lehetséges alkalomból lehet választani, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő időpontot.

Magyarország legelterjedtebb kékszőlő fajtái a kékfrankos, a merlot, a cabernet franc és a cabernet sauvignon.

A belőlük készült vörösborok – termőterülettől függetlenül – jól felismerhető és elkülöníthető jellegzetességgel bírnak.

Kis elméleti ráhangolás és profik által vezetett gyakorlati kóstolások után mindenki elsajátíthatja e borok felismerésének képességét.

A program célja:

Az adott szőlőfajta termesztési sajátosságainak megismerése.
A bor készítés jellemző folyamainak végigkövetése borászati csúcstechnológiánk segítségével, testközelből.
Vezetett kóstoláson keresztül az adott borfajta jegyeinek megismerése.

Aki részt vesz a programban, a kóstolási ismeretek megszerzésén kívül a Jammertal borbirtokon elvállalhatja 10 szőlőtőke „ keresztapaságát „,ezen keresztül végigkövetheti a szőlő fejlődési útját, később a borkésztés műhelytitkaival ismerkedhet meg.

Ezen kívül 6 palack névre szóló, egyedi címkés bort kap abból a tételükből, amely a „ patronált „ tőkéjéről származó szőlőből ( is ) készült.

A résztvevők kedvezményes nevezési díjjal indulhatnak a Jammertal Borfelismerő Versenyen, melynek fődíja egy Jammertal Bortrezor 3 éves bérleti joga, 300 000 Ft értékű, a Jammertal borbirtokról származó borral.

A képzés ideje 11.00 – 18.00 között .
A két borfajta kóstolását ebéd választja el egymástól, melyet a birtok séfjei készítenek el.
Az ebédet a workshop részvételi díja tartalmazza.



A kurzusok időpontjai

2013. május 11. - merlot, cabernet sauvignon
2013. május 25. - kékfrankos, cabernet franc
2013. június 8. - merlot, cabernet sauvignon
2013. június 22. - kékfrankos, cabernet franc
2013. augusztus 24. - merlot, cabernet sauvignon
2013. szeptember 7. - kékfrankos, cabernet franc
2013. szeptember 21. - merlot, cabernet sauvignon
2013. október 5. - kékfrankos, cabernet franc
2013. október 19. - merlot, cabernet sauvignon

Részvételi díj

Naponta személyenként 20’000 Ft/fő ( egypontos jegy )
2 pontos bérlet ( melyet alkalmanként és személyenként „lyukasztunk „ így akár ugyanarra a napra ketten együtt isfelhasználhatják ) 18 000 Ft/fő
4 pontos bérlet ( melyet alkalmanként és személyenként „lyukasztunk „ így akár ugyanarra vagy későbbi napra többen együtt is felhasználhatják ) 15 000 Ft/fő
8 pontos bérlet (melyet alkalmanként és személyenként „lyukasztunk „ így akár ugyanarra vagy későbbi napra többenegyütt is felhasználhatják ) 13 000 Ft/fő
24 pontos bérletet 264’000 Ft-ért nagyobb csoportoknak ajánlunk , ezt több alkalomra, tetszés szerinti megosztásban felhasználhatják.

A részvételi díj magában foglalja az

- elméleti oktatást
- gyakorlati bemutatót
- 2 x 5 tétel kóstolását pogácsával/popcornnal
- ebédet
- korlátlan ásványvíz és kávéfogyasztást.

Jelentkezés:
Pálfi Sándor
Mobil: +36 30 857 9212
E-mail: bortrezor@jammertal.hu


« Vissza az előző oldalra