HÍRSZÜRET


Felnőtt húsleves, avagy gasztro-lélektan

Méghozzá Csernus módra, hiszen az ország népszerű dokija újabb lélektani témákat boncolgat hamarosan megjelenő új könyvében, a Felnőtt húslevesben. Méghozzá egy festő-szakáccsal és némi borász rásegítéssel egyetemben.


A szerzőpáros Pampuryk Péter és Dr. Csernus Imre egy egri borozgatáson ismerkedtek össze, Csutorás Ferencnél. Ez szolgáltatta az apropót, hogy a Tabáni Terasz egyik termében Csernus doki segítségével ételsor készüljön a Csutorás borokhoz, miközben a meghívottak nyugodtan beszélgethessenek egymással és a szerzőkkel a könyvről, az életről, az ételekről és borokról, egyszóval bármiről.

A menüsor fantasztikus volt, a borok nemkülönben. A doki pedig? Egyrészt hozta önmagát, érdekfeszítően, mégis egy kis távolságot tartva. Másrészt pedig újra izgalmas témához nyúlt. A receptek mellett a könyvben a szülőkről való leszakadás kérdéskörét boncolgatja.

Ennyi a beharangozó, a többiért meg kell venni a jövő héten megjelenő könyvet. No meg egy palack Csutorás bort mellé!

© BORIGO Online Bormagazin


« Vissza az előző oldalra

BORIGO ONLINE - Minden jog fenntartva 2013