PROGRAMOK

Pezsgő június

A Pezsgő Június célja, hogy a pezsgőkre, habzó- és gyöngyöző borokra irányítsa a figyelmet. Júniusi rendezvényünkkel szeretnénk megalapozni, megerősíteni a nyári a szezont, népszerűsíteni az ital fogyasztását, bemutatva a hazai kínálatot, valamint ízelítőt nyújtva a nemzetközi választékból.


A nagykóstoló kiállítóinak listáját illetve az eseménnyel kapcsolatos információkat a szervezők folyamatosan bővítik.

Az eddigi kiállítók:
http://pezsgojunius.hu/kiallitok

Mesterkurzusok:
Somló és Champagne

Előadó: Várszegi György, borász, Káli Ildikó, bor- és pezsgőszakértő;
Időpont: 14.00-15.30
Jegyár: 5000 Ft

A Kreinbacher Birtok csak nemrég rajzolta fel Somlót a pezsgőkészítés térképére, míg Champagne több száz éves múltú, világhírű régió. A különbözőségek száma végtelen – a talajtól a klímán át a szőlőfajtáig –, mégis számtalan érték közös. A szakmaiság, a stílus, a Méthode Traditionnelle módszer vagy épp a kísérletezőkedv, amiből a Kreinbacher eddigi legizgalmasabb magnum pezsgője született. A két világ találkozik Christian Forget személyén keresztül is, aki tanácsadóként a somlói terroir és a furmint lehetőségeit segít kiaknázni, a Paul Bara pincemestereként pedig 100 % Grand Cru champagne-okat készít. Kóstoló Káli Ildikó vezetésével és Várszegi György borásszal.

Champagne színei a Bortársaság ajánlásával

Előadó: Sánta Zoltán, nemzetközi borakadémikus, a Borkollégium oktatója
Időpont: 18.00-19.30
Jegyár: 5000 Ft

2016. június 11.14:00
Corinthia Hotel Budapest

Erzsébet körút 43-49, Budapest, 1073

Jegyek megvásárolhatóak:
http://pezsgojunius.hu/jegyek-jegyvasarlas

További infók:
pezsgojunius.hu


« Vissza az előző oldalra
BORIGO ONLINE - Minden jog fenntartva 2021
PROGRAMOK

Pezsgő június

A Pezsgő Június célja, hogy a pezsgőkre, habzó- és gyöngyöző borokra irányítsa a figyelmet. Júniusi rendezvényünkkel szeretnénk megalapozni, megerősíteni a nyári a szezont, népszerűsíteni az ital fogyasztását, bemutatva a hazai kínálatot, valamint ízelítőt nyújtva a nemzetközi választékból.


A nagykóstoló kiállítóinak listáját illetve az eseménnyel kapcsolatos információkat a szervezők folyamatosan bővítik.

Az eddigi kiállítók:
http://pezsgojunius.hu/kiallitok

Mesterkurzusok:
Somló és Champagne

Előadó: Várszegi György, borász, Káli Ildikó, bor- és pezsgőszakértő;
Időpont: 14.00-15.30
Jegyár: 5000 Ft

A Kreinbacher Birtok csak nemrég rajzolta fel Somlót a pezsgőkészítés térképére, míg Champagne több száz éves múltú, világhírű régió. A különbözőségek száma végtelen – a talajtól a klímán át a szőlőfajtáig –, mégis számtalan érték közös. A szakmaiság, a stílus, a Méthode Traditionnelle módszer vagy épp a kísérletezőkedv, amiből a Kreinbacher eddigi legizgalmasabb magnum pezsgője született. A két világ találkozik Christian Forget személyén keresztül is, aki tanácsadóként a somlói terroir és a furmint lehetőségeit segít kiaknázni, a Paul Bara pincemestereként pedig 100 % Grand Cru champagne-okat készít. Kóstoló Káli Ildikó vezetésével és Várszegi György borásszal.

Champagne színei a Bortársaság ajánlásával

Előadó: Sánta Zoltán, nemzetközi borakadémikus, a Borkollégium oktatója
Időpont: 18.00-19.30
Jegyár: 5000 Ft

2016. június 11.14:00
Corinthia Hotel Budapest

Erzsébet körút 43-49, Budapest, 1073

Jegyek megvásárolhatóak:
http://pezsgojunius.hu/jegyek-jegyvasarlas

További infók:
pezsgojunius.hu


« Vissza az előző oldalra