PROGRAMOK

Pezsgő Június Nagykóstoló

Az év legpezsgőbb kóstolója a Corinthia Hotel Budapestben!


Június második szombatja a pezsgőrajongók piros betűs ünnepe lesz. A Winelovers Pezsgő Június Nagykóstolón hazánkban még sosem látott buborékos választékkal találkozhatnak a vendégek. Nem csupán a kóstolható tételek száma, de azok változatossága és minősége is lenyűgöző: több mint 30 magyar és 40-nél is több nemzetközi pincészet több mint 150 pezsgője, gyöngyöző- és habzóbora várja a látogatókat 2017. június 10-én, a Corinthia Hotel Budapest termeiben megrendezésre kerülő nagykóstolón.

Sokszínű hazai kínálat
A hazai kínálatban a pezsgős berkekben már jól csengő nevek mellett számos olyan pincészet is megmutatja buborékos büszkeségeit, amely elsősorban csendes borairól ismert. A rendezvény főszponzora a Garamvári Pincészet – standjukon 7 különböző pezsgőt kínálnak, közte 100%-ban hárslevelűből készült különlegességet is. A nagyok igazán nagy durranással készülnek: a Borkollégium ingyenes Pop-Up School előadásain Garamvári és Kreinbacher magnum palackok nyílnak és Magyarország legdrágább pezsgőjét is megismerhetik az érdeklődők – maga a borász, Demeter Zoltán tölti a poharakba. A Törley Pezsgőpincészet előadásán az alapvető pezsgőkészítési eljárások ismertetését egy-egy pohár pezsgővel kísérik, a Gancia pedig az olasz pezsgőkből ad ízelítőt.

Egyedülálló külföldi választék
A Winelovers a külföldi vonalra is ráerősít: több mint 40 nemzetközi pincészet változatos eljárással készült pezsgői lesznek elérhetők, így a prosecco, a cava, a crémant és újvilági pezsgők kedvelői is találkozhatnak jól ismert nevekkel, de fedezhetnek fel új stílusokat és márkákat is. Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Ausztria, Németország, Dél-Afrika, Ausztrália, Új-Zéland, Argentína pezsgői… csupa izgalmas utazásra csábító lehetőség. És ha már pezsgő, akkor természetesen champagne: a Champagne Teremben negyven különböző tételt – köztük akár az ikonikus Dom Pérignon-t - kóstolhatnak térítés ellenében a világ legkifinomultabb italának szerelmesei.
A francia champagne-ok egyik legkomolyabb kihívója az angol pezsgő lehet. A Winelovers Angol Pezsgő Standján három olyan, tradicionális eljárással készült angol pezsgőt lesz elérhető, amely már világszerte meghódította a pezsgőrajongókat és kivívta a borszakértők elismerését is.

Exkluzív champagne mesterkurzus
A champagne-ok különös figyelmet kapnak ezen a napon: dr. Fiáth Attila MW aspiráns vezetésével 9 ház 9 különböző évjáratból érkező champagne-át kóstolhatják meg az exkluzív mesterkurzus vendégei. A kóstolósor több szempontból is egyedülálló. Ezen a délutánon a legjobb nevű champagne-házak palackjai nyílnak meg, 2002-től 2010-ig kilenc, egymást követő évjáratot bemutatva. A megalapozott szakmai tudással és biztos ízléssel összeállított kóstolósor minden kortyban valódi élményt ígér. Az előadó személye pedig garancia arra, hogy nem csupán tanulságos, de élvezetes és feledhetetlen másfél óra vár a vendégekre.

A francia champagne-ok egyik legkomolyabb kihívója az angol pezsgő lehet. A Winelovers Angol Pezsgő Standján három olyan, tradicionális eljárással készült angol pezsgőt lesz elérhető, amely már világszerte meghódította a pezsgőrajongókat és kivívta a borszakértők elismerését is.

2017. június 10. Corinthia Hotel Budapest

AZ ÉV LEGPEZSGŐBB KÓSTOLÓJA!
• Több mint 150 pezsgő, champagne, gyöngyöző- és habzóbor,
• 40 magyar pincészet,
• 40 nemzetközi pincészet,
• Champagne terem 40 champagne-nal,
• Angol pezsgők különstand,
• Ingyenes Borkollégium Pop-Up School,
• 1 exkluzív mesterkurzus Fiáth Attilával.

EARLY BIRD JEGYEK 2.000 FT KEDVEZMÉNNYEL CSAK MÁJUS 26-IG!

KIÁLLÍTÓK:
A kiállítók megtekintéséért látogasson el weboldalunkra: www.pezsgojunius.hu/kiallitok

JEGYEK:
Early bird jegyek: 10.900 Ft helyett 8.900 Ft (csak május 26-ig!)
Elővételi jegyek: 10.900 Ft helyett 9.900 Ft
VIP jegyek: 15.900 Ft
Diákjegyek: 4.900 Ft
4 fő felett 15% kedvezmény!
Részletek és jegyrendelés: www.pezsgojunius.hu


« Vissza az előző oldalra
BORIGO ONLINE - Minden jog fenntartva 2013