PROGRAMOK

Kettős ünnep a Bock Óbor Étteremben

2018-ban ünnepli 15. születésnapját a Bock Pince étterme, amely rusztikus és enyhén házias stílussal, valamint a pincészet kitűnő boraival várja a kulináris élvezetek iránt érdeklődőket.


Az évforduló tiszteletére az Óbor Étterem emblematikus séfjei, Nemesné Barbara és Hadnagy Attila több meglepetéssel is kedveskednek a hűséges „rajongók” számára: A vendégek év végéig „retro” étlapról szemezgethetnek az elmúlt 15 év legnépszerűbb fogásai közül, amelyek mellé természetesen a legkiválóbb Bock borokat kóstolhatják meg. Azoknak pedig, akik otthon is szívesen megpróbálkoznának életre kelteni az étterem legendás ételeit, a limitált példányszámban készülő Bock Szakácskönyvet ajánljuk figyelmébe, amely még karácsony előtt elérhető lesz a Bock webshopjában.

November 10-én pedig 15. alkalommal készíti el az Óbor Étterem a Bock Szent Márton Napi Újborünnep fogásait, ahol idén is libából készült ínyencségek és természetesen Szent Márton bora áll majd a középpontban. A kiváló borok és ételek mellett koncertek, meglepetés programok és új helyszínek is várják majd a borkedvelőket. Az immár hagyománnyá vált rendezvényen a vendégek szórakoztatásáról ezúttal a Magna Cum Laude, Gájer Bálint, St. Martin, a BorCanto, a Villányi Ifjúsági Fúvószenekar, valamint az EXIT zenekar gondoskodik.

Részletek és információk:
www.hotel.bock.hu
E-mail: szentmarton@bock.hu


« Vissza az előző oldalra
BORIGO ONLINE - Minden jog fenntartva 2013