PROGRAMOK

Mitiszol? Fesztivál

Az autentikus borokat népszerűsítő MITISZOL? FESZTIVÁL 8. alkalommal 2018. NOVEMBER 17. 12-19 ÓRA KÖZÖTT kerül megrendezésre, mely nagyszabású, mégis emberi léptékű kóstoló, amely évről évre igyekszik többet kínálni mindazoknak, akiknek nem mindegy, hogy mi kerül a poharukba.


Idén 8. alkalommal kerül megrendezésre az autentikus borokat bemutató MITISZOL? FESZTIVÁL.

Több mint 120 féle természethű bort, valamint pálinkát, pezsgőt, sört és organikus alapanyagokból készült ételt lehet kóstolni November 17-én a Millenáris D csarnokában.
A Terra Hungarica borászainak éves sétálókóstolója ez, akik vállalták, hogy szigorú, természethű szabályok menték állítják elő termékeiket. 10 borvidékről 25 borász várja a vendégeket.

Külföldi vendégeink közül kiemeljük: DOUG WREGG - Les Caves de Pyrene borkereskedés vezetője - Nagy Britannia. A szakma nagyágyúja. 1996 óta foglalkozik természethű borokkal.
Doug, egy külön asztalnál fogja bemutatni az újvilági természethű borok három birtokának különleges borait. Kelley Fox – Oregon, USA / Te Whare Ra (TWR) Wines - Új-Zéland / Jauma Wines - Australia

A Mitiszol? Fesztivál mindig gondot fordít arra, hogy a borok és italok mellé kiváló alapanyagból készült ételeket fogyasszanak a vendégek. Idén Pethő Balázs és a Csalogány 26 Étterem csapata készít az Élő Bolygó Alapítvány biotermékeiből csodaételt. Mellettük - hű társaink az organikus életszemléletben - a Zsámboki Biokert és a Pipacs Pékség is velünk lesznek.

Időpont: 2018. november 17. - 12-19 óra között
Helyszín: Millenáris D csarnok
Részletek és jegyvásárlás: mitiszol.hu
Még ma érdemes jegyet venni, mert a belépőjegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Kiemelt támogató: Volkswagen Amarok
Együttműködő partnerek: Szigetközi Friss Víz, Sláger FM, Terroir Club


Bővebben: www.mitiszol.hu/mitiszol-fesztival-2018/


« Vissza az előző oldalra
BORIGO ONLINE - Minden jog fenntartva 2013