PROGRAMOK

Villányi Aranykóstoló 2019

Egy borvidék legjobbjait az évente megrendezendő borvidéki borversenyeken választják ki. A Villányi borvidéken két ilyen verseny is van áprilisban, Villányban és Siklóson összesen mintegy 600 bor kerül a borbírák poharaiba.


A legjobbak, a borversenyek aranyérmesei mutatkoznak be Pécsett, a Jókai Rendezvényházban május 18-án, szombaton 17 és 21 óra között.
A Villányi Aranykóstolón idén 17 pincészet hozza el legeredményesebben szereplő borait, ötvennél is több aranyérmes bort kóstolhat meg a szakmai közönség és a borkedvelő publikum egyaránt.

A délutáni, belépőjeggyel látogatható sétálókóstolót egy lazább hangvételű esti program követi, az Eozin Corsoban REDy-party várja az érdeklődőket. A Villányi borvidék új közösségi borának nemrég jelent meg a második évjárata, a 2018-as évből is igazán szép, gyümölcsös vörösborok készültek.

A 19 órakor kezdődő ingyenes programon először Gere Tamás és Zsolt Pincészete, a Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet és a Csányi Pincészet mutatkozik be, majd a bemutató után Dj Acid pörgeti a lemezeket.
További információk:
https://www.facebook.com/events/2162588400699823/
https://www.facebook.com/events/2391627704235664/

Az eseményen az alábbi pincészetekkel személyesen is találkozhatnak vendégeink:Batthyány Pince

Blum Pince

Bock Pince

Csányi Pincészet

Csillagvölgy Pincészet

Gere Attila Pincészete

Gere Tamás és Zsolt Pincészete

Koch Csaba Vin Art Pincészet

Maczkó Róbert Pincészete

Maul Zsolt Pincészete

Mokos Pincészet

Riczu Tamás Borászata

Sauska Borászat

Szemes Pincészet

Szende Pince

Vineas Tenkes Pincészet

Vylyan Szőlőbirtok és Pincészet


« Vissza az előző oldalra
BORIGO ONLINE - Minden jog fenntartva 2013