PROGRAMOK

Mitiszol? Fesztivál

Kilencedik alkalommal is megrendezik az organikus borok fesztiválját, ezúttal a Bálnában.


Számít ha egyvalaki változtat? Fenntartható gasztronómia és borkészítés,organikus alapanyagok, borok ,élelmiszerek és biodinamikus művelés... és ez csak néhány téma, ami a 9. alkalommal megrendezésre kerülő Mitiszol?

Fesztiválon terítékre kerül, idén novemberben!
Mi az a Mitiszol? Fesztivál: 2010 óta a régió egyik legnagyobb, nemzetközi,organikus bor és gasztronómiai rendezvénye Budapesten.

A Mitiszol? Fesztivál Számokban:
Átlagosan 800 résztvevő
Közel 50 kiállító borászat
Több mint 150 kóstolható tétel
3 szakmai workshop
9. alkalom
6 gasztronómiai kiállító
7 “egyéb” organikus kiállító
3 vendégkiállító

A fő téma, tehát a fenntarthatóság, a nyitottság és a határok átlépése, idén először a napfényes Duna-parti BÁLNA Budapest ad otthont az eseménynek, sőt,az új helyszínen túl, a program még sok-sok ponton eltér a korábbi évektől. A közel 50 borászon kívül, ebben az évben olyan barátok is jelen lesznek, akik aktív szereplői a hazai és nemzetközi gasztronómiai, organikus és “természetes boros” világnak, akiknek fontos a változás, nyitottak és hisznek az összefogásban. Sőt most először tartalmas szakmai workshopok kal és beszélgetésekkel készültek az szervezők, arra az esetre, ha valaki mélyebbre ásna a témában.

Szerencsére éhezni sem fogunk, a rendezvényen idén is tiszteletüket teszik Budapest neves séfjei , hogy bebizonyítsák, mennyit számít a helyi, szezonális és organikus alapanyag használat . Ha pedig úgy érzed, hogy gint, speciality kávét vagy organikus kozmetikumok at próbálnál ki, akkor a Double Shot, a BCN gin és Coconut Oil Cosmetics standját semmiképp se hagyd le a bakancslistáról.

A fenntarthatóság és az organikus élelmiszerek nap mint nap előkerülő témák, a Mitiszol? összefoglalóját olvasva pedig rengeteg kérdés merült fel bennünk is az izgalmas téma kapcsán, így mi már biztosan ott leszünk november 16-án, hogy választ kapjunk rájuk.

Az eseményt az alábbi linken éritek el:
Web : https://www.mitiszol.hu/mitiszol-fesztival
Facebook : https://www.facebook.com/events/503237733829774/
Dátum : 2019. 11. 16. Szombat 12:00 - 20:00
Helyszín : Bálna Budapest


« Vissza az előző oldalra
BORIGO ONLINE - Minden jog fenntartva 2013