AKTUÁLIS


Balaton, Bock, vintage borok: megjelent a BORIGO nyári száma

Van a kéknek az az árnyalata, amit meglátva azonnal félredobjuk a laptopot és az irodai öltözéket és rohanunk megvenni a vonatjegyünket, hogy néhány óta múlva hideg kék vízben csobbanhassunk. Ezt a kéket kell keresni az újságosnál: június végén megjelent a magazin nyári száma!
Írta: Borigo


A vonatjegy, ahogy azt a nyári lapszámoknál megszokhattuk, leginkább a Balatonra szól. Júniusban ellátogattunk a Petrányi pincészethez, ahol a gyönyörű csopaki terasz most gasztronómiai értelemben bővült. A csúcsminőséget keresve átúsztunk a déli partra is, ahol a Kristinus Borbirtok két éve tartó, töretlen lendületét vizsgáltuk.
A nyár bora kategóriában Kamocsay Ákos Ihlet küvéjét kóstoltuk, amely mellett ott ül a pulton a bag-in-box, amely a bulizó fiatalok körében lesz majd népszerű. Ha pedig nyár, akkor nem érdemes a jó palackkal a sötét szobában várni az estét: a szerencsések a Bock Birtok dűlőtúráin kortyolhatnak, kint a szőlőben. Ennél autentikusabb borozási célpont nincs, nyáron pedig valódi gourmet-élmény úgy, ahogy az Óbor Étterem tálcán szervírozza.
A balatoni hordóminták mellett új rovat is érkezik: vintage jeligével hét muzeális bort mutatunk be. A Borigo közel 15 éves ízemléktárában jót pihentek a borok, eljött az idő a visszatérő tesztre. Borfolió rovatunkban pedig 160-nál is több borral találkozhattok!

Ha megvan a vonatjegy, már csak a legújabb lapszámot kell a táskába csúsztatni. A júniusi Borigo kékjét ajánljuk valamelyik kellemes nyári borteraszra. Egészségünkre!
Ha egész évben szeretnél képbe kerülni a borok világával, fizess elő a lapra kényelmesen, mindössze néhány kattintással: http://borigo.hu/elofizetes/


« Vissza az előző oldalra

BORIGO ONLINE - Minden jog fenntartva 2013