Megjelent a BORIGO Magazin 2024 februári, 115. száma!
A címlapon: Muzeális Tokaj
A BORIGO sok éve követi a magyar borok palackérésének folyamatát Vintage rovatán és évjárattáblázatain keresztül. Most szintet lépünk és öt összefüggő cikkben mutatjuk be a tokaji érésének nagyszerűségét, szárazakat és aszúkat is.
De nem értük be ennyivel...
A tartalomból:
Hordóminta 2023
Megkezdjük az utolsó évjárat potenciáljának bemutatását, ahogy szoktuk, Tokajjal kezdjük. Kicsit rendhagyó módon történik mindez, mert több helyen hosszabb riportot is készítettünk.
Kisbirtokok
A BORIGO 2024-es évét a kisbirtokoknak szenteli. Ebben a számban négy ilyet mutatunk be, mind tokaji: Bodrog Borműhely, Csubák Családi Pincészet, Istenhegyi Borház, Tokaj Portius.
Bércek között: Kis Madeira határozó
Konkoly Mihály járt a szigeten, nem is állta meg, hogy ne írjon róla kimerítő cikket.
Gasztronóm: Sose nyomjá full kretént
Csíki Sándor alaposan kipécézte magának az élelmiszeripar egyik fura szegletét, és le is szedi róla a keresztvizet rendesen...
A bor nem számít?
Ercsey Dani egy palermói étteremtől jut el a feketeövességig.
Borfolió
Világklasszis aszúk, lassan szintén világklasszis szárazak, meg még annyi minden, közel 150 tétel...
Előfizetéshez klikk ide!